BEDGENOTEN

AVEK BOXSPRINGS EN MATRASSEN


 Boxspring, matras en topmatras. Royaal 3-laags slaapcomfort

Boxsprings zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse slaapkamer, en ook in het assortiment van AVEK nemen boxsprings met bijbehorende matrassen en topmatrassen een belangrijke plaats in. De populariteit van de boxspring is vooral te danken aan de bijzondere comforteigenschappen.

Elk boxspringbed heeft maar liefst drie comfort lagen: de boxspring zelf vormt de basis, de matras komt daarbovenop, en als laatste de topmatras. U kunt voor de matras kiezen uit verschillende hardheden, zodat u uw bed afstemt op uw eigen lichaamsbouw en voorkeur. Het gebruik van een topmatras geeft het boxspringbed een extra comfortabele laag mee. Bovendien is het gebruik van een topmatras erg praktisch: alleen de topmatras wordt opgemaakt, en deze is bovendien makkelijker te keren dan een gewone matras. U kunt met de keuze van stof, pootjes, of achterwand uw boxspring een persoonlijk 'touch' meegeven. Meestal wordt ervoor gekozen om ook de matras te stofferen in dezelfde stof als de boxspring.

AVEK heeft maar liefst drie verschillende boxspring programma’s, met binnen elk programma een ruime keuze aan mogelijkheden.

De Noflik boxspring, naar een ontwerp van Hans Daalder, vormt met zijn bijzondere design en samenstelling de top in het AVEK boxspring assortiment. Noflik is Fries voor 'aangenaam, prettig' en is geïnspireerd op de rust van het Friese land.  En geheel nieuw is boxspring Simmer.

De Simmer boxspring heeft een geïntegreerde spiraalbodem, en combineert een hoge mate van comfort met een zeer goede ventilatie. Alle componenten, ook de matras en topmatras, zijn samengesteld met ademende materialen. Voor fris fit ontwaken! Welke AVEK boxspring u ook kiest, alle bedden staan garant voor een duurzame ondersteuning en een gezonde nachtrust

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INVENTAOntdek de unieke eigenschappen van InVenta, een nieuwe generatie bedbodems die doordachte vormgeving combineren met weldadig bedcomfort.

InVenta bedbodems zijn door hun veerkrachtige dwarsgespannen spiraalnet niet alleen zeer comfortabel, maar zorgen via de extra open structuur ook voor een prettig en gezond bedklimaat. De bijpassende AVEK matrassen, met een kern van hoogwaardige pocketveren, vormen een twee-eenheid met InVenta. De verkoelende Coolplus® tijk en materialen als 3D Spacer Fabric en Talalay latex versterken het ventilerende vermogen, en bieden in combinatie met de InVenta bedbodem een perfecte ondersteuning. Uw nachtrust wordt een aangename beleving! 

De bijzondere esthetiek van InVenta vindt u terug in kleur, het hoge afwerkingsniveau én de eigentijdse vormgeving. Elke InVenta bodem wordt gedragen door een fraai gestileerd designframe, waaraan u eenvoudig de bijbehorende bedpoten koppelt. Daarmee creëert u in een handomdraai een compleet ‘stand-alone’ bed. Het InVenta bed kan naar wens uitgebreid worden met bijzondere accessoires, waaronder hoofdborden en nachttafeltjes. Zo stelt u met InVenta uw eigen bed samen.