BEDGENOTEN

Matrair matrassen

De innovatieve matrassen van Matrair

Matrair houdt zich op een innovatieve manier bezig met het ontwikkelen van matrassen. Deze ontwikkeling staat nooit stil. Matrair kan dat omdat de matrassen in eigen beheer worden geproduceerd. Matrair maakt gebruik van de beste materialen om deze topkwaliteit te garanderen. Zo heeft u extra lang plezier van uw Matrair matras. 

Het Matrair-Easyfix systeem
De matrassen zijn voorzien van het handige Matrair-Easyfix systeem. Hierdoor zijn de matrassen eenvoudig demontabel, waardoor het inwendige altijd gemakkelijk te bereiken is. De innovatieve matrassen van Matrair zijn Nederlandse kwaliteitsproducten waar we trots op moeten zijn.

Een goed matras is instelbaar
Soms lukt het gewoon even niet om lekker te liggen. U zou dan uw matras graag even willen aanpassen, zodat u comfortabel ligt. Soms wilt u wat harder liggen of juist wat zachter. Dit kan afhangen van uw humeur, wat u die dag heeft gedaan en hoe vermoeid u bent. Bovendien kunt u spierpijn hebben of last van een blessure. Matrair vindt daarom dat een goed matras instelbaar moet zijn. Want u bent niet iedere nacht het zelfde.

De goede eigenschappen blijven behouden
Eenmaal goed ingesteld, behoudt het matras zijn goede eigenschappen. Het zakt niet door op die plaatsen waar de drukpunten zitten zoals heupen en schouders, iets wat na verloop van tijd bij matrassen vaak voorkomt.

Met een instelbaar matras van Matrair heeft u invloed op hoe u ligt, op uw nachtrust. Beter slapen geeft u meer energie en zorgt voor betere prestaties!